Sport

Ștafeta Veteranilor Invictus, popas la Iernut

Ștafeta Veteranilor Invictus, ajunsă la a X-a ediție, se desfășoară anul acesta în perioada 4-25 octombrie. Evenimentul este organizat anual, la nivel naţional, de către Asociația Voluntarilor Invictus, cu scopul de a promova eroii de ieri și de astăzi, prin intermediul sportului.

Alergători și cicliști voluntari reconstituie trei dintre drumurile bătătorite odinioară de vitejii luptători care au eliberat pământul nostru natal la sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial.

Venind de la Târgu Mureș, au făcut vineri, 13 octombrie, un popas la Monumentul Eroilor de la Oarba de Mureș, pentru a aduce un pios omagiu ostașilor căzuți în  bătălia de pe dealul Sângeorzului, în octombrie 1944.

Purtătorii ștafetei veteranilor au fost așteptați de primarul orașului Iernut, Ioan Nicoară și viceprimarul Vasile Mărginean  însoțiți de echipa Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Iernut. 

Dana GURGHIAN

Post-ul Ștafeta Veteranilor Invictus, popas la Iernut apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ștafeta Veteranilor Invictus, popas la Iernut

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button