Sport

Start perfect pentru junioarele CS Arena

După un sezon ratat din cauza pandemiei, în care handbalul juvenil nu și-a mai disputat turneele finale, noua ediție a luat startul cu un număr mult redus de echipe. La junioare 1 Târgu Mureșul este reprezentat de echipa CS Arena, echipă revenită la „clubul mamă”, deoarece Clubul Sportiv Municipal (CSM) a rămas doar cu echipe de la junioare III în jos, după ce în urmă cu un an câștiga titlul la junioare 1 și disputa finala la junioare 2. Tinerele handbaliste de la Arena au avut un start perfect în seria E, câștigând toate cele trei jocuri disputate în primul turneu. Din seria numită oarecum impropriu „geografică” fac parte patru formații, celelalte trei fiind LPS Banatul Timișoara, CSS Viitorul Cluj-Napoca și CSS Drobeta Turnu-Severin, în timp ce în seriile D și F, tot geografice, sunt echipe din Brașov, Mediaș și Sfântu Gheorghe, respectiv Baia Mare și Oradea, aceasta din urmă cu doar trei echipe.

Revenind la echipa mureșeană, junioarele de la CS Arena s-au impus clar în cele trei întâlniri: 40-22 cu LPS Banatul Timișoara, 36-29 cu CSȘ Viitorul Cluj-Napoca și 34-25 cu CSȘ Drobeta Turnu-Severin.

Mureșencele s-au instalat așadar în fruntea clasamentului cu 6 puncte și golaveraj, 110-76, urmând să susțină cele trei etape din retur în perioada 19-21 februarie. Golgheterele echipei mureșene sunt Corina Lupei și Andreea Țîrle, care evoluează sub formă de împrumut și la echipa vâlceană SCM, în Liga Națională, prima cu prezențe chiar în Champions League. Ele au înscris în cele trei partide de câte 20 de ori. Tot 20 a reușit și Ștefania Virag, iar celelalte, până la totalul de 110 goluri fiind reușite de următoarele: A. Țifrui 16, A. Moldovan 11, A. Gherghe 9, Gal A. 6, O. Opriș și Nagy H. câte 3, Kristof B. 2. Portari au fost Szasz B., Both E. și Jitaru B.

Post-ul Start perfect pentru junioarele CS Arena apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Start perfect pentru junioarele CS Arena

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button