Sport

Szombati Attila reprezintă județul Mureș la Campionatul European de Judo

Sportivul Szombati Attila, în vârstă de 49 de ani, este unicul reprezentant al județului Mureș în echipa României care va participa la Campionatul European de Judo destinat veteranilor, desfășurat în perioada 5-9 iunie.

Legitimat la ASC Dimas din Târgu Mureș și sub îndrumarea antrenorului său, Remus Dima, Attila se află la a doua sa participare la un Campionat European. De această dată, el concurează la categoria M4, destinată sportivilor născuți între 1975 și 1979, la categoria de greutate -100 kilograme.

 „Am reușit și anul trecut, doar că am luptat la o subcategorie. Am slăbit cam 18 kilograme în patru luni și din păcate nu am putut ajunge la un rezultat. Am fost mulțumit, ținând cont de vârsta la care particip. Îmi propun un loc pe podium, nu contează care. Dar mă mulțumesc cu orice rezultat, deoarece la categoria de vârstă la care sunt acum, este deja un câștig că am reușit să ajung aici. Desigur, cu ajutorul colegiilor și a antrenorului”, a declarat acesta.

Mureșeanul Szombati Attila s-a pregătit intens pentru această competiție de o perioadă îndelungată, punând un accent deosebit pe antrenamentele sale. După ce a obținut o medalie de bronz la un concurs internațional, desfășurat pe 6 aprilie și cunoscut sub numele de „Hungary Masters”, Attila a intensificat și mai mult eforturile sale. Această realizare remarcabilă l-a motivat să își crească intensitatea și rigurozitatea antrenamentelor imediat ce a revenit acasă

„Mă simt bine ca sunt singurul mureșean. Mă simțeam și mai bine dacă aveam încă unul sau doi colegi mureșeni cu mine. Nu aș fi reușit fără un antrenor bun, cum este Remus Dima, de la ASC Dimas Târgu Mureș, unde și copiii au rezultate foarte bune”, a mai spus acesta.

Diana CĂRBUREAN

Post-ul Szombati Attila reprezintă județul Mureș la Campionatul European de Judo apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Szombati Attila reprezintă județul Mureș la Campionatul European de Judo

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button