Sport

Teren pentru Centrul de tenis din Luduș

În cadrul unui proiect național, Federația de Tenis (FRT) a decis ca orașul Luduș să devină un pol de atractivitate pentru tinerii din oraș și din împrejurimi doritori să practice sportul. Având în vedere baza materială precară în orașul Luduș, FRT a hotărât să construiască în oraș un Centru de tenis modern, corespunzător nivelului atins în prezent de acest sport la nivel național și internațional.

Cererea trimisă de Federație administrției publice locale era axată pe acordarea „dreptului de folosință gratuită asupra unei suprafețe de teren de 3.000 de metri pătrați”, teren necesar pentru construirea Centrului  de tenis.

Terenul atribuit investiției a fost identificat în proprietatea Orașului Luduș – domeniul public, în apropierea Uzinei de Apă a orașului. Terenul este în suprafață totală de 98.036 de metri pătrați și pentru a răspunde favorabil solicitării FRT, Consiliul Local a aprobat dezmembrarea terenului în două parcele: Lotul nr. 1 în suprafață de 95.032 de metri pătrați se înscrie în Cartea Funciară în favoarea Orașului Luduș – domeniu public și Lotul nr. 2 în suprafață de 3.004 de metri pătrați în același domeniu public, la categoria de folosință „curți, construcții”, pentru Centrul de tenis.

În aceeași ședință a Consiliului Local, consilierii l-au împuternicit pe primarul orașului, Cristian Moldovan, „să semneze toate documentele necesare realizării obiectivului propus”, adică un Centru modern de tenis destinat în principal copiilor și tineretului.

Ioan A. BORGOVAN


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Teren pentru Centrul de tenis din Luduș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button