Sport

Transilvania Motor Ring: S-a încheiat cea mai așteptată cursă

Cea mai lungă și așteptată cursă a sezonului, RES500, a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute pe circuitul Transilvania Motor Ring. RES500 a fost neutralizat doar de trei ori cu cod60, fără a fi nevoie de safety car.

Acest lucru a permis echipelor să adopte strategii și abordări inedite. De asemenea, pentru prima dată, RES500 a avut două mari trofee (caps): unul pentru GT/Touring și unul pentru LoganCup.

După 500 kilometri, 135 de tururi și aproximativ 5 ore de cursă, câștigătorii trofeului RES500 la categoria GT/Touring sunt Mihai Tomescu și Cristian Mangri de la ToMa Racing Team.

La clasa LoganCup, după 122 de tururi, trofeul RES500 a fost câștigat de Tudor Tudurachi și Sergiu Nicolae de la Willi Motorsport. Pe locul al doilea s-a clasat echipa Trans Mondial Racing, formată din Zoe Florescu Potolea și Radu Iordache, iar locul al treilea a fost ocupat de Matei Ghetu și Andy Carcea de la MRA Motorsport by Willi Motorsport.

(D.C.)

Post-ul Transilvania Motor Ring: S-a încheiat cea mai așteptată cursă apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Transilvania Motor Ring: S-a încheiat cea mai așteptată cursă

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button