Sport

Trofeu cucerit la fete, podium la băieți

După un start lansat în noua ediție a campionatului (3255 p.d.- 3006 p.d. cu Rapid București), echipa feminină de popice Electromureş Romgaz Târgu Mureș s-a impus și în finala noii ediţii a Cupei României la senioare, cucerind pentru a opta oară trofeul. Mureșencele și-au păstrat dealtfel trofeul cucerit în ediția trecută, depășind categoric următoarea clasată, Rapid Bucureşti, cu o diferență la total de 541 popice doborâte.
Echipa antrenorului Orosz István și-a completat performanța reușită pe arena Compet din Ploieşti cu alte două medalii de bronz. În proba de perechi cuplul alcătuit din Maria Ciobanu și Seres Bernadett, ambele încă la vârsta junioratului, au urcat pe treapta a treia a podiumului, prima reușind aceeași performanță și în proba de individual clasic.

În aceeași competiție a băieţilor, disputată pe arena din Cluj-Napoca, popicarii mureșeni au urcat pe podium cu ambele echipe prezente la startul întrecerilor.

Conform așteptărilor, trofeul a fost cucerit de echipa gazdă, CFR Cluj, care  obținut un total de 13840 p.d. Clujenii au fost urmați de popicarii de la Electromureş Târgu Mureş (13061 p.d.) şi de cei de la CSM Târgu Mureş (12996 p.d.), prima condusă de Majos Ferenc, a doua pregătită de antrenorul Seres Jozsef. La fel ca și în cazul fetelor, o medalie de bronz a fost cucerită în proba de perechi de tinerii Szász Tibor Levente – Fekete Hunor, legitimați la CSM Târgu Mureş.

Post-ul Trofeu cucerit la fete, podium la băieți apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Trofeu cucerit la fete, podium la băieți

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button