Sport

Turneul mondial de Teqball de la Madrid s-a încheiat

Turneul mondial de Teqball de la Madrid s-a încheiat cu meciurile din finală desfășurate pe emblematica Plaza de España. Turneul a inclus cele cinci categorii, simplu masculin, simplu feminin, dublu masculin, dublu feminin și dublu mixt.

Finala probei de simplu masculin  a fost câștigată de  numărul 1 mondial, Apor Györgydeák (România), care l-a învins pe Martin Csereklye (Ungaria) cu scorul de 2-0.

Finala probei de simplu feminin  a fost câștigată de vicecampioana mondială  Jutatip Kuntatong (Thailanda), în fața sportivei Anna Izsák (Ungaria), cu scorul de 2-0.

În finala probei de dublu feminin, reprezentantele Thailandaei, campioanele mondiale Jutatip Kuntatong/ Suphawadi Wonghamchan, au câștigat cu 2 – 0 jocul cu reprezentantele Ungariei, Krisztina Acs/ Gabriela Kota.

Finala probei de dublu mixt s-a jucat între două echipe din Ungaria, iar perechea Krisztina Acs/ Csaba Bányik a câștigat cu scorul de 2 – 0 jocul cu Gabriela Kota  /Balász Ktz.

Cea mai spectaculoasă probă a competițiilor de Teqball,  proba de dublu masculin, a fost câștigată de campionii mondiali ai acestei probe, reprezentând Ungaria – Csaba Banyik / Balász Katz, cu scorul de 2 – 0, împotriva reprezentaților din Thailanda,  Boonkoom Tipwong /Phakpong Dejaroen (medalie de bronz la ultimul Campionat Mondial de Teqball din Bangkok 2023).

(D.C.)

Post-ul Turneul mondial de Teqball de la Madrid s-a încheiat apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Turneul mondial de Teqball de la Madrid s-a încheiat

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button