Sport

Ziua meciurilor „cheie”

În etapa a treia din cadrul turneului final de volei al categoriei junioare II (Cadete) care se dispută la Sighetu Marmației cele trei partide programate pot fi considerate jocuri „cheie” în vederea stabilirii clasamentului final. Este vorba despre partidele dintre ocupantele locurilor 1-2, 3-4 și 5-6, respectiv Dinamo-CSM București, CTF Mihai I București-CSU Medicina CNUE Târgu Mureș și CSȘ Bega Timișoara-CSȘ Sighet. Primele două au câte 6 puncte, iar învingătoarea își asigură practic o medalie. În al doilea joc ambele au câte o victorie de 3 puncte și formația care pierde își diminuează considerabil șansele la podium, iar în ultimul, între echipele fără puncte, învinsa este scoasă din calcule.

În etapa a doua CSM București a trecut cu 3-1 de CTF Mihai I, mureșencele au învins cu același scor formația CSȘ Bega, iar gazdele au cedat în trei seturi cu Dinamo.

Cele patru seturi ale partidei dintre CSU Medicina și CSȘ Bega au fost foarte disputate, cu răsturnări de situație la finalul fiecărui set. Mureșencele s-au impus cu 27-25, 25-22, 22-25, 25-23. În primul set bănățencele au avut prima minge de set, au anulat-o apoi pe prima a mureșencelor și au cedat la a doua. Setul secund a fost câștigat la 22, după ce timișorencele au avut 21-18. Când la 19-15 se părea că partida se va încheia în minimum de seturi, echipa de pe Bega a reușit o serie de 6 puncte și a rezistat până la final. Tot o răsturnare a avut loc și în actul patru. La 21-16 pentru bănățence se părea că jocul se îndreaptă spre set decisiv, dar mureșencele, echipa cu cel mai redus lot din punct de vedere numeric au reușit să întoarcă și să obțină 3 puncte. O victorie cu CTF Mihai I (Rapid) ar asigura în mare măsură o medalie pentru cele 8 jucătoare care au câștigat săptămâna trecută bronzul la junioare I.

Reamintim numele celor opt care fac parte din lotul antrenorului Stefan Paunovic: Denisa Ielciu, Raluca Mureșan, Iarina Axinte, Sara Zucovic, Alexandra Șumandea, Maria Codreanu, Andreea Cotor, Noemi Moldovan.   

Post-ul Ziua meciurilor „cheie” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ziua meciurilor „cheie”

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button