Sport

Unirea Ungheni, promovată!

Echipa de fotbal Unirea Ungheni 2018 a obținut victoria și în a doua partidă din cadrul grupei A, Regiunea 3 Centru, a barajului pentru promovarea în Liga III. În jocul decisiv pentru câștigarea grupei, Unirea s-a impus pe stadionul Tineretului din Brașov cu scorul de 6-1 (2-0) în fața formației Măgura Cisnădie, campioana județului Sibiu. Pentru mureșeni au înscris câte două goluri David Potor și Vlad Bujor, Birtalan Alpar a punctat și el o dată, unul din goluri fiind autogol.

În primele jocuri din grupă cele două au învins formația secundă a prim divizionarei ASC Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar sibienii păreau favoriți, având în vedere că au egalat scorul reușit de către mureșeni în primul joc (2-0) în mai puțin de 10 minute, reușind până la final să mai înscrie de două ori. Calculele hârtiei au dovedit însă altceva, mureșenii dovedindu-se mai motivați.

Astfel, Unirea Ungheni revine alături de Avântul Reghin în eșalonul 3 după opt ani, fiind retrasă în 2012 din același eșalon. În acești ani județul Mureș a fost reprezentat de reghineni permanent în Liga III, iar în urmă cu două sezoane aici se mai aflau CS Iernut și MSE Târgu Mureș, ambele retrogradate în urmă cu doi ani. Avântul a fost astfel singura mureșeană în sezonul trecut, deși campioană neînvinsă în sezonul trecut, CSM Târgu Mureș obținuse la rândul ei promovarea, dar echipa a fost retrasă.

Tot duminică de la ora l7.30, pe stadionul din Ungheni s-a disputat și jocul din ultima etapă a grupei B din cadrul aceleiași Regiuni 3 Centru. Promovată deja după primele două etape era CSM Corona Brașov, învingătoare categorică, 16-0 cu harghitenii de la CS Gheorgheni și 5-0 cu CS Ocna Mureș, din Alba. A mai rămas partida pentru locul secund, șapte dintre ocupantele acestui loc urmând să promoveze și ele. În aceasta s-au impus tot la scor cei din Ocna Mureș, scor 9-1.

 

Post-ul Unirea Ungheni, promovată! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Unirea Ungheni, promovată!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button