Sport

Veste proastă pentru iubitorii natației! Se închide Bazinul Olimpic din ”Weekend”!

Din 1 septembrie 2019, Bazinul Olimpic din incinta Complexului de Agrement și Sport ”Weekend” își întrerupe activitatea, au anunțat marți, 27 august, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Primăriei municipiului Târgu-Mureș.
”Stimați târgumureșeni, vă informăm că din cauza trunchierii bugetului alocat lucrărilor de reparații și cheltuielilor pentru utilități (apă, gaz, curent electric) de către formațiunile majoritare din Consiliul Local, activitatea la Bazinul Olimpic cu balon presostatic din CASM (”Weekend”) va fi întreruptă începând cu data de 1 septembrie 2019, pe termen nelimitat, acesta fiind astfel și dezafectat. Ne cerem scuze copiilor, părinților, antrenorilor, cluburilor de înot cât și tuturor celor afectați de această situație neplăcută și pentru orice nelămurire vă stăm la dispoziție”, se precizează în comunicat.

(Redacția)

Post-ul Veste proastă pentru iubitorii natației! Se închide Bazinul Olimpic din ”Weekend”! apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Veste proastă pentru iubitorii natației! Se închide Bazinul Olimpic din ”Weekend”!

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button