Sport

Victorie asigurată din prima repriză la handbal

 

În primul meci al acestui an calendaristic, echipa de handbal junioare 2 de la CSM Târgu Mureș a întâmpinat echipa din Ghimbav.

Potrivit CSM, rezultatul meciului a fost următorul:

CSM Târgu Mureş – ACS Sporting Ghimbav:  37:27 (23:9)

Principalele marcatoare ale echipei au fost: Sonia Lăcătuș cu 10 goluri, Alexia Oltean (7 goluri), Daria Coman (5 goluri), Mara Tarcău (4 goluri), Nicoleta Covrig (2 goluri), Daria Rusu (2 goluri), Mara Marinescu (2 goluri), Bianca Mureșan (2 goluri), Iasmina Bucur (un gol), Raluca Ormenișan și Tímea Székely cu un gol.

Potrivit aceleiași surse, toți cei trei portari, Ilinca Lanțoș, Iulia Avram și Mara Hădărean au avut o evoluție excelentă, iar fetele au început partida cu o dorință puternică de a juca, cu o apărare solidă, o poartă inspirată și un joc ofensiv în viteză.

Echipa noastră de fete a demonstrat un joc fluid și a asigurat victoria încă din prima repriză, având un avantaj semnificativ la pauză de 23-9.

„Toate fetele care au intrat de pe bancă, atât în prima repriză, cât și în a doua, au făcut-o foarte bine. Acest joc consistent a dus la diferență maximă scorul, arătând în minutul 45, punctajul de 31-14. Toate fetele de pe foaia de joc și-au adus contribuția la spectacolul din sala de sport. Suntem mândri de fetele noastre. Forța CSM Târgu Mureș”, a declarat antrenorul Laurențiu Pop.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook/ CSM Târgu Mureș

Post-ul Victorie asigurată din prima repriză la handbal apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Victorie asigurată din prima repriză la handbal

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button