Sport

Victorie spectaculoasă la volei

Aflate în conducerea seturilor 2 și 3 până la punctul 20, voleibalistele de la CSU Târgu Mureș au oferit un spectacol captivant, în prezența entuziastă a unui public numeros, în Sala I.K. Ghermănescu din Lugoj.

Chiar dacă gazdele au dominat constant primul set, echipa noastră a reușit să obțină o victorie clară cu scorul de 3-0 (25/16, 25/22, 25/23) împotriva adversarelor din Lugoj, ocupantele locului patru în clasamentul general.

Potrivit CSU Târgu Mureș, fetele care au jucat sunt: Krystle Esdelle (17 puncte, inclusiv 2 ași), Carmen Tarța (8 puncte, cu 1 as și 1 blocaj), Freya Aelbrecht (7 puncte, cu 1 blocaj și un procent de 50% la atac), Antonia Gheți (5 puncte, cu 1 as și o eficiență de 50% la atac), Tara Cristea (5 puncte, cu 2 ași), Alla Politanska (2 puncte, cu 1 blocaj), alături de Raluca Buran, Ramona Postea și libero-ul Mihaela Jeremić.

Cu această victorie, fetele rămân pe locul 10 în clasament. În etapa următoare le așteaptă un meci dificil acasă, unde vor întâlni lidera campionatului, CS Rapid București. Partida este programată pentru sâmbătă, 27 ianuarie, la ora 18:00, în Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz” din Târgu Mureș.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Gheorghe Grozav și Alexandru Baranyai

Post-ul Victorie spectaculoasă la volei apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Victorie spectaculoasă la volei

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button