Sport

Volei de Champions League la Târgu Mureș

Sala Sporturilor din Târgu Mureș găzduiește miercuri, 27 noiembrie, de la ora 17.00, partida etapei a II-a din grupa D a Ligii Campionilor la volei feminin. Campioana României Volei Alba Blaj întâlnește formația italiană Carraro Imoco Conegliano, vicecampioană a Europei. În prima etapă a grupei echipa din Blaj a cedat în deplasare cu 1-3 în fața vicecampioanei Franței, Nantes VB, pe seturi 25-19, 20-25, 25-12, 25-16, iar italiencele au învins cu 3-2 pe teren propriu formația maghiară Vasas Obuda Budapesta.

De menționat, în formația campioană a României se află și mureșeanca Ioana Baciu (în foto), căpitan de echipă, formată la CSȘ Târnăveni. Ea a activat mai multe ediții în echipa CSU Medicina Târgu Mureș, campioană la junioare cu aceasta și este una dintre componentele de bază în reprezentativa României.

Cu acest joc, deși nu cu o echipă mureșeană în teren, voleiul european revine la Târgu Mureș, după ce în urmă cu câțiva ani formația CSU Medicina evolua în Cupa CEV.

Intrarea spectatorilor la acest joc va fi liberă.

Post-ul Volei de Champions League la Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Volei de Champions League la Târgu Mureș

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button