Sport

Volei: Victorie clară în deplasare pentru CSU

Miercuri, 14 februarie, a avut loc un meci de volei exploziv între echipa CSU Târgu Mureș și FC Argeș Volei, pe terenul propriu al adversarelor.

Potrivit arges-sport.ro, adversarele au condus cu 1-0, după un prim set încheiat cu 25-19. Tie-break-ul a fost de-a dreptul trepidant, datorită mureșencelor, care au început mai bine și au condus astfel cu scorul de 5-2. Adversarele și-au revenit puțin și au ajuns să fie în avantaj la mijlocul setului decisiv: 8-7.

Potrivit aceleiași surse, tie-break-ul a fost câștigat de echipa mureșeană cu 15-10. Totodată, echipa CSU Târgu Mureș ocupă locul 10 din 12, cu 13 puncte în clasamentul Diviziei A1 feminine de volei.

„Derby-ul din subsolul clasamentului, FC Argeș Pitești-Mureșul Tg. Mureș, a fost la fel de palpitant. Mureșencele au câștigat în deplasare, 3-2, și par să-și fi acontat locul 10. Cele două formații s-ar putea reîntâlni în play-out”, se precizează pe pagina Federației Române de Volei.

(D.C.)

Post-ul Volei: Victorie clară în deplasare pentru CSU apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Volei: Victorie clară în deplasare pentru CSU

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button