Știri

ABUZ!? Politist local dat afara pentru ca a purtat un tricou cu un mesaj care l-a deranjat pe primar!?

Asa devine erou un functionar, din cauza unor urmariti penal pentru fapte de coruptie…

La inceputul lunii, va spuneam ca patru polițiști locali Florin Florea, Petru Pop, Simona Monica Suciu și Veronica Pop i-au reclamat la DNA și la Parchetele mureșene pe primarul Dorin Florea, pe consilierul personal al acestuia Claudiu Sergiu Maior și pe actualul șef al Poliției Locale Târgu Mureș, Raul Dacian Matiș. (Motive si detalii, aici).

Iata ca la cateva zile, unul dintre denuntatori, Florin Florea, a fost destituit din functie tocmai de catre cel acuzat la DNA, si anume primarul municipiului Tirgu Mures, Dorin Florea.

Conform unor surse, principalul motiv care a deranjat executivul primariei Tirgu Mures, unele dintre ele persoane urmarite penal pentru fapte de coruptie, este faptul ca functionarul de la politia locala Tirgu Mures si-a permis sa poarte un tricou pe care aparea scris „Fara Penali in Functii Publice”.

Printre motivele oficiale invocate in dispozitia de destituire, publicata in copie la finalul materialului, se numara faptul ca politistul local si-a permis sa iasa in presa si sa divulge anumite ilegalitati sau alte lucruri nu tocmai morale din unele institutii locale.

La o citire rapida a tuturor motivelor invocate, multe dintre ele puerile si departe de transparenta de care ar trebui sa dea dovada cei care cheltuie banii publici in anul 2019, este simplu de dedus ca in urma unui eventual proces deschis de persoana destituita aceasta va avea castig de cauza.

Este extrem de clara razbunarea in acest caz, probabil fiind si o forma de abuz, dar asta vor decide organele abilitate sa o faca.

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ABUZ!? Politist local dat afara pentru ca a purtat un tricou cu un mesaj care l-a deranjat pe primar!?

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button