Știri

Altă bătaie de joc la Primărie! Înregistrări audio privind mafia angajărilor cu dedicație!

Am scris în repetate rânduri că nu trece săptămână fără noi angajări la primăria municipiului Târgu Mureș. Până la restructurările mult anunțate și promovate de noul primar Soos Zoltan, încă din campania electorală, iată că, în mod paradoxal, avem parte de angajări pe bandă rulantă, deși a trecut mai bine de un an de la instalarea în funcție. Pe lângă ceata de consilieri personali sau posturi de jurnaliști “sub acoperire” – plătiți cu sute de mii de euro anual –, acum au ieșit la iveală și probele care dovedesc tot ceea ce am scris referitor la acest subiect.

Jurnaliștii Recorder au publicat mai multe înregistrări audio (redate la finalul materialului) care circulă printre angajații primăriei Târgu Mureș și care arată cum consilierii personali ai primarului Soos Zoltan dictează angajări și aranjează concursuri. Acum, după un an de mandat, principiile vehiculate de primar în campania electorală s-au pierdut pe drum, iar sistemul pilelor politice pare mai viu ca niciodată.

În urma dezvăluirilor Recorder, reacția primarului a fost una jenantă, insuficientă și plină de ipocrizie, inoculând ideea că nu ar cunoaște nimic despre acțiunile inutililor consilieri personali, declarând doar că “am acceptat demisia de îndată a lui Marius Libeg, și voi cere ca și Ionela Ciotlăuș să își încheie raportul de muncă”, uitând parcă de restul vinovaților, deși apar în înregistrări, dar cel mai important, uitând de scuze și mai ales de atât de necesara DEMISIE! Ajunge cu bătaia de joc față de contribuabili, ne-am săturat, a fost suficient 20 de ani sub regimul Florea-Maior!

Așadar, redăm materialul video cu investigația Recorder, în care apar consilierii personali Ionela Ciotlăuș și Marius Libeg, dar și șefa DAS, Andreia Moraru, angajată recent tot printr-un concurs despre care am scris la vremea respectivă ca fiind cel puțin dubios.

MS / Foto-video: Recorder


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Altă bătaie de joc la Primărie! Înregistrări audio privind mafia angajărilor cu dedicație!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button