Știri

(A)NORMALITATE. O mureseanca transmite un mesaj autoritatilor: Nu v-ar fi rusine, incompetentilor?!

In urma unei noi litanii publicata de consilierul C.M 2,5%, dar care nu-i apartine ca scriere sub nicio forma, am decis sa redam si noi o reactie publicata pe retelele de socializare de Diana P., o mureseanca vizibil saturata de ipocrizia si incompetenta lui si a celor care-l inconjoara, mai ales in zona mediana, fata/spate. ?

„Ia priviti-l pe asta cu doua clase, cum se ia el de #udmr. Dar 20 de ani ce ai facut, bre? Stati la chermeze impreuna si dupa, iti scrie un aghiotant textele astea penibile pe Facebook? Faci glumite? Fa la tine in curte, nu intr-un oras ticsit de masini, fara trotuare, fara verdeata, MORT.

Nu v-ar fi rusine, incompetentilor?!

Esti “ales” (desi nu esti), deci esti in slujba tuturor cetatenilor din targ, fratiwear, capisci?Nu mai fa pe prostu’ si mai ales, nu ne luati de prosti pe toti. Mizeriile de darine si tot felu’ de constructii, au prevazute locuri de parcare? Cand s-a facut #PromenadaMall cine le-a dat autorizatie de constructie cu o SINGURA iesire pe drum european, de altfel si intrare in oras, care sugruma efectiv orasul in orice sfanta zi? Nerusinati ce sunteti! Ca acum sa va laudati ca le-ati dat autorizatii pentru inca doua iesiri?! Vezi fratele din #psd?!(N.R. – Papuc Sergiu, viceprimar). Pai de ce nu dati HCL ca doar atunci cand se respecta n criterii dati autorizatii de constructii, cine sa vi le emita altfel, mama?

In 2019, la Targ, inca vorbim despre mansardari, parcari din lemn si piscoturi. Incompetentilor!” a scris pe pagina proprie Diana P.

Aceasta este postarea lui C.M 2,5% la care a venit si reactia publicata mai sus:

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: (A)NORMALITATE. O mureseanca transmite un mesaj autoritatilor: Nu v-ar fi rusine, incompetentilor?!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button