Știri

ATENTIE! Cum a pierdut titlul ASA: Unii coechiperi au luat bani!

După ce s-a retras din fotbal, un jucător face dezvăluiri…

Marele regret al fostului fundaș Gabi Mureșan, în vârstă de 37 de ani, este ratarea titlului de campioană cu ASA Târgu Mureș, în 2015. Gabi Mureșan crede că acel titlu le-a fost furat. Steaua a câștigat campionatul în acel sezon.

ASA Târgu Mureș a pierdut în ultima etapă, pe teren propriu, meciul cu Oțelul Galați (1-2), echipă care era deja retrogradată. Steaua a remizat la Iași, cu Politehnica (0-0) și a devenit campioană. Gălățenii au explicat cum au câștigat partida de la Târgu Mureș.

Gabi Mureșan consideră acel moment cel mai negru din cariera sa. „Ni s-a furat un titlu! Nu știu dacă l-am ratat noi, pentru că acolo sigur ceva nu a fost în regulă. Nu am dovezi clare că unii au fost blat! Sunt convins sută la sută că nu a fost curat. Titlul acela ori a fost vândut, ori s-a întâmplat altceva…”, a declarat Gabi Mureșan în Fanatik.

Gabi Mureșan consideră că în ultimele etape din acel sezon s-a întâmplat ceva la ASA Târgu Mureș. „Au fost niște lucruri acolo în ultimele etape foarte dubioase. Nu mă refer doar la ultimul meci! Mă refer la ultimele 4-5 partide, după ce am bătut Steaua la București. Până atunci noi nu pierdeam nicăieri și am pierdut și la Mediaș, și la Astra, și cu Oțelul „acasă”! Și nu mă refer la greșeală de fundaș sau de portar, mă refer la ratări de la un metru de linia porții…”, a precizat fostul fundaș.

Gabi Mureșan nu dă vina pe arbitraj, deși crede că la meciul ASA -Oțelul au fost dezavantajați. „Cu Galațiul, am avut două penalty-uri pe care nu ni le-a dat arbitrul… Dar eu nu zic de arbitru că a fost împotriva ASA-ului, eu spun de ai noștrii… Ceva nu a fost în regulă cu unii dintre colegii mei…”, a precizat fostul fotbalist.

Meciul ASA Târgu Mureș – Oțelul Galați, din ultima etapă a sezonului 2014-2015, a fost arbitrat de bucureșteanul Marcel Bîrsan.

Gagi Mureșan a spus că a auzit că unii coechiperi de la ASA au luat bani. „Ulterior am aflat anumite lucruri, nu neapărat zvonuri, că unii s-au dat deoparte, că au luat bani nu știu de unde… Probabil de la Gigi Becali…”, a mai spus Mureșan.

„La noi a fost problema… Să pierzi ‘acasă’ cu ultima clasată, deja retrogradată… Ca să aflu după aceea că băieții de la Oțelul pariaseră la meciul ăla împotriva lor! Nici ei nu credeau că ne pot încurca în ultima etapă, noi cu trofeul pe masă”, a încheiat Mureșan.

Sursa: digi sport.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Cum a pierdut titlul ASA: Unii coechiperi au luat bani!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button