Știri

ATENTIE! Probleme grave la podul Mures, la doar cateva zile de la reabilitare!

Inca din luna aprilie 2019 atrageam atentia asupra unor grave probleme aparute in timpul procesului de reabilitare la obiectivul „Reparaţie capitală pod peste râul Mureş cu pasaj superior peste linia CF Deda-Tg. Mureş- Str. Călăraşilor” din Municipiul Tirgu Mures: ATENTIE! Lucrari neconforme care pun IN PERICOL siguranta celor care traverseaza podul Mures!? Specialistii avertizeaza! FOTO si detalii, aici.

Problemele grave de siguranta, au fost evidentiate in acel material de ingineri specialisti in structuri, contactati de noi in urma unor lucruri vizibile cu ochiul liber.

Iata ca, la cateva zile de la inaugurarea a jumatate din pod, au aparut si primele probleme structurale, vizibile si acestea cu ochiul liber. Nu trebuie sa fi nici macar inginer constructor pentru a-ti putea face o idee asupra calitatii lucrarilor efectuate.

Din pacate, vorbim de alt obiectiv promovat pe bani in „presa” mureseana de catre PSD Mures, dar care a esuat lamentabil, la fel ca cel de zilele trecute  în care anunțau marea realizare PSD privind continuarea construcției VO Tirgu Mures. Asa cum era de așteptat s-a dovedit ca era vorba de o noua minciuna, procedura de licitatie pentru Centura Tirgu Mures fiind SUSPENDATA astazi. Detalii, aici.

Revenind la reabilitarea podului Mures, asa cum se poate observa in imaginea realizata recent, crapatura din asfalt nu este una de neglijat, pericolul fiind iminent, avand in vedere ca aceasta s-a produs pe un pod.

La cateva zile dupa lauda…

…arata cam asa…

MS / Foto: colaj / Lóránt Bíró / Primaria Munikipiului Targu Mures

Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Probleme grave la podul Mures, la doar cateva zile de la reabilitare!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button