Știri

ATENTIE! Seful RAR Mures recurge la masuri extreme pentru a semnaliza o problema din trafic!

Seful Registrului Auto Roman – Reprezentanta Mures si totodata consilier local in Sântana de Mureș, Marius Cerghizan, a semnalat, într-un mod inedit, o problemă cu care se confrunta de buna vreme soferii care trec prin localitate. Este vorba de o groapa adanca de pe carosabil,  care a fost semnalizata de consilier prin plantarea unui copac in ea.

„20 de centimetri. Primarul din Sântana își măsoară mândria în adâncimile gropilor din comună. Și pentru că de azi dimineață, când o mașină a făcut pană la două roți nu s-a întâmplat nimic, am acoperit groapa și am “plantat” un copac. Să fie avertisment pentru cei care ne traversează comuna și pentru primar, să nu cadă în ea și s-o vadă mâine mai ușor,” a scris consilierul pe pagina de facebook.

Totodata, Doru, un sofer de taxi, sustinea ieri dimineata pe grupul de facebook Esti din Tirgu Mures…, ca si-a spart doua cauciucuri in groapa respectiva.

„Salutări ?? și gânduri bune primăriei din Sântana!! E o senzație foarte plăcută ? sa faci pană la două roți dimineața la ora 4. Eu zic sa o lase să mai crească cel puțin pana la 30 cm si sa deschidă lângă o vulcanizare ?iar pt bicicliști obligatoriu asigurare de viață!”, a scris indignat soferul.

MS /  Foto: Marius Cerghizan / grup Esti din Tirgu Mures daca…


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Seful RAR Mures recurge la masuri extreme pentru a semnaliza o problema din trafic!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button