Știri

ATENTIE! Un nou pericol pentru soferi si pietoni in zona podului Mures, pe timpul noptii!

Unde nu e cap, vai de… noi…

Începând de mâine, 12 iunie 2019, ora 7.00, traficul rutier pe podul Mureș se va restricționa pe două benzi, din cauza lucrărilor de reabilitare, preconizate de primarie a se finaliza in 9 septembrie.

Pe langa calvarul care se anunta pentru soferi, zona fiind una intens circulata, iată că autoritățile noastre „competente” au decis să presemnalizeze zona printr-un panou cu led-uri.

Pana aici totul e in regula, doar ca au uitat sa citească instructiunile de folosire a panoului, astfel, l-au instalat la intensitatea maxima de luminozitate, fie zi sau noapte, cel mai probabil asa cum a fost setat din fabrica, ei limitandu-se la ce stiu sa faca, adica l-au bagat in priza.

Trecem peste modul în care au fost realizate lucrările la podul Mures pana acum (vezi aici), trecem peste nebunia de sens giratoriu din zona, schimbat mereu dupa capul lor (vezi aici), dar nu putem trece peste pericolul iminent la care sunt expuși acum șoferii si pietonii, din cauza unor persoane lente in gândire.

Glorioasă inițiativă a fost rapid taxată de mureseni, care le-au lăsat niste mesaje inițiatorilor, pe facebook:

„O idee minunată, să pui un panou care orbește șoferii chiar lângă stradă, înainte de o trecere de pietoni. Se anunță reabilitarea podului, apropo, și câteva băi în turbină. Yeeeey.”

Va mai aduceți aminte referitor la acest subiect cum a grait primarul anul trecut, anuntand ca a solicitat sprijinul armatei pentru construirea podului din pontoane peste raul Mures, care sa asigure legatura orasului cu cartierul Unirii in perioada de reparatie a Podului Mures? Ei bine, a uitat si asta, vorbe goale ca in restul cazurilor, iar singura soluție de fluidizarea traficului găsită de el a fost un banal panou de presemnalizare, si asta instalat prost. Bravo, băieți!

MS / Foto: colaj facebook


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Un nou pericol pentru soferi si pietoni in zona podului Mures, pe timpul noptii!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button