Știri

ATENTIE! Un viceprimar si un consilier local din Mures, declarati INCOMPATIBILI de Agentia Nationala de Integritate (ANI)!

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate şi conflict de interese de natură administrativă în cazul a 2 aleşi locali mureseni, după cum urmează:

BORDI ISTVAN, Viceprimar şi fost Consilier Local în cadrul Consiliului Local al comunei Gheorghe Doja, Judeţul Mureş – INCOMPATIBILITATE

În perioada 29 iunie 2016 – 27 iunie 2018 a exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă (consilier personal al primarului), încălcând astfel dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

MATEIU IOAN, Consilier Local în cadrul Consiliului Local al comunei Solovastru, Judeţul Mureş – INCOMPATIBILITATE

În perioada 01 noiembrie 2012 – 22 iulie 2016 a deţinut şi exercitat simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual de muncă, în cadrul aparatului propriu al consiliului local, încălcând astfel dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.

Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale, celerităţii, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

Sursa: ANI /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: ATENTIE! Un viceprimar si un consilier local din Mures, declarati INCOMPATIBILI de Agentia Nationala de Integritate (ANI)!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button