Știri

Ciorba de berbecuţ cu măcriş şi tocana de miel cu smântână, a doua zi de Paşti la Râpa de Jos şi Sânmihai de Pădure

Ciorba de berbecuţ cu măcriş şi tocana de miel cu smântână şi cu îngroşală cu lapte sunt câteva dintre specialităţile culinare servite în a doua zi de Paşti în câteva sate mureşene, între care Râpa de Jos, din comuna Vătava, şi Sânmihaiu de Pădure, comuna Beica de Jos.
Foto: (c) Dorina Matiş/AGERPRES
“Specific acestei zone este ciorba de berbecuţ. Evident că se face şi friptura, salata, drobul de miel, ouăle de Paşti, cozonacul.
Ciorba de berbecuţ cu măcriş şi tocana de miel cu smântână, a doua zi de Paşti la Râpa de Jos şi Sânmihai de Pădure at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Ciorba de berbecuţ cu măcriş şi tocana de miel cu smântână, a doua zi de Paşti la Râpa de Jos şi Sânmihai de Pădure

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button