Știri

COINCIDENTA!? Secretara consilierului 000, sotia unui patron de firma abonata la bani de la primarie!?

In atentia DNA Mures…

Zilele trecute publicam materialul –  Contract de aproape 20,000 de euro incheiat de PRIMARIE pentru banere care pot acoperii un stadion! – in care va spunem cum Dorin Florea (seful partidului de 2,5%, ALDE Mures), a semnat cu sereleul local Oracler Advertising, controlat de preafericitul patron Vészi Tibor, un contract pentru servicii de inscripționare bannere.

Serviciile au fost antamate prin procedura cumpărare directă, ca la chioșcul din colțul străzii, și sunt în valoare de 92.254,78 de lei TVA (echivalentul a aproape 19.400 de euro TVA), conform msnews.ro. Totodata, va informam ca firma Oracler Advertising SRL este abonata la banii publici oferiti cu mare lejeritate de primarul cercetat penal pentru fapte de coruptie Dorin Florea, doar in 2018 incasand alte cateva zeci de mii de euro.

Iata ca, nu a trecut mult timp de la publicare si a inceput sa se faca lumina in aceste, cel putin misterioase, daca nu si ilegale (ramane sa stabileasca cei in masura asta), contracte incredintate „prin procedura cumpărare directă”.

„Interesant este ca sotia proprietarului Oracler era la un moment dat “secretara” consilierului personal al primarului Tirgu Mures. Iar secretara proprietarului Oracler Advetising srl era si poate mai este unic actionar la firma Oracler Graphics srl,” scrie presedintele POL, Dan Masca pe facebook.

Acesta mai sublineaza un aspect important referitor la un cabinet de consilier, supranumit consilierul 000 sau pe scurt Maior Claudiu, care nu exista in organigrama primarie si care ar fi condus tot de aceasta duduie. Un fel de cabinet fals, dar care comunica in numele primariei.

„Asa cum este de asteptat, nu exista in organigrama votata de consilierii locali nici un cabinet al domnului Consilier dublu incompatibil, cu dosare de coruptie instanta, in organigrama Municipiului Tg Mures,” mai scrie Dan Masca.

Mai jos sunt rezultatele financiare ale firmei care printeaza bannere pentru primarie, cat sa acoperi un stadion de fotbal. Suntem curiosi cate sute de mii, milioane au primit de la primarie din cifra de afaceri de mai jos. Asa e simplu sa faci afaceri…

MS / Foto: colaj

Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: COINCIDENTA!? Secretara consilierului 000, sotia unui patron de firma abonata la bani de la primarie!?

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button