Știri

DECIZIE impotriva primarului Precup Maria! Vom avea alegeri anticipate la Reghin?!

Esec dupa esec pentru pesedistii mureseni…

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins în 29 mai 2019 prin sentință definitivă recursul făcut de primarul din Reghin, Maria Precup, împotriva hotărârii Curții de Apel Târgu Mureș din 2016, la care atacase raportul inspectorilor de integritate potrivit cărora ”s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 19 iunie 2012  – 10 decembrie 2014, întrucât a deținut simultan funcția de primar și calitatea de cenzor al S.C. DACIA S.A., încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) și k) din Legea nr. 161/2003, precum și art. 91, alin. (3),  teza I din Legea nr. 161/2003”.

Contactată de Punctul, primarul din Reghin, Maria Precup, a spus că nu comentează, iar președintele PSD Mureș, Vasile Gliga, nu a răspuns la telefon, în ciuda unor încercări repetate.

Pe de altă parte, chestionat cu privire la posibilitatea convocării de alegeri anticipate la Reghin, ca efect al sentinței definitive a ÎCCJ în cazul primarului Maria Precup, prefectul de Mureș, Mircea Dușa, a declarat că încă nu are sentința motivată, o așteaptă și la momentul respectiv va vedea ce este de făcut, se mai arata pe punctul.ro

Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DECIZIE impotriva primarului Precup Maria! Vom avea alegeri anticipate la Reghin?!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button