DECIZIE. Un medic stomatolog, contestat in Mures, ajunge sef la un spital din Bucuresti!

decizie un medic stomatolog contestat in mures ajunge sef la un spital din bucuresti

Va primi lunar cateva mii de euro…

Primarul Bucureștiului a numit joi un nou manager interimar la Spitalul Clinic Filantropia în persoana medicului stomatolog Dan Ștefan Sîmpălean, pe un salariu brut de 18.000 lei, fără a socoti sporurile!

Noul manager vine de la Mureș, unde de 4 ani se luptă în instanță cu Consiliului Județean, care l-a demis de trei ori din funcția de director al Spitalului Clinic Județean Mureș și care de fiecare dată a învins și a revenit în funcție.

Peter Ferenc, șeful CJ Mureș, i-a reproșat managerului întârzierea demarării construcției buncărului pentru amplasarea noului RMN, însă presa locală susține că la mijloc sunt conflicte politice, Sîmpălean, membru PNL, căzând în dizgrația PSD-UDMR dupa dispariția USL-ului de la guvernare.

Prin aducerea lui Dan Sîmpălean la conducerea celei mai prolifice maternități din sudul țării, Gabriela Firea încearcă să-i calmeze pe medici, care au semnat o petiție în martie prin care-l reclamau pe managerul Cristinel Macarie, care prin „deciziile aberante au bulversat întrega activitate a spitalului”.

Sursa: libertatea.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DECIZIE. Un medic stomatolog, contestat in Mures, ajunge sef la un spital din Bucuresti!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.