Știri

DECIZIE. Un medic stomatolog, contestat in Mures, ajunge sef la un spital din Bucuresti!

Va primi lunar cateva mii de euro…

Primarul Bucureștiului a numit joi un nou manager interimar la Spitalul Clinic Filantropia în persoana medicului stomatolog Dan Ștefan Sîmpălean, pe un salariu brut de 18.000 lei, fără a socoti sporurile!

Noul manager vine de la Mureș, unde de 4 ani se luptă în instanță cu Consiliului Județean, care l-a demis de trei ori din funcția de director al Spitalului Clinic Județean Mureș și care de fiecare dată a învins și a revenit în funcție.

Peter Ferenc, șeful CJ Mureș, i-a reproșat managerului întârzierea demarării construcției buncărului pentru amplasarea noului RMN, însă presa locală susține că la mijloc sunt conflicte politice, Sîmpălean, membru PNL, căzând în dizgrația PSD-UDMR dupa dispariția USL-ului de la guvernare.

Prin aducerea lui Dan Sîmpălean la conducerea celei mai prolifice maternități din sudul țării, Gabriela Firea încearcă să-i calmeze pe medici, care au semnat o petiție în martie prin care-l reclamau pe managerul Cristinel Macarie, care prin „deciziile aberante au bulversat întrega activitate a spitalului”.

Sursa: libertatea.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DECIZIE. Un medic stomatolog, contestat in Mures, ajunge sef la un spital din Bucuresti!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button