Știri

DOCUMENT. Cate zeci de mii de euro se cheltuie pentru trimiterea scrisorilor in care plange primaria!

Administratia locala, in speta primaria Tirgu Mures, s-a remarcat in 2019 DOAR printr-o serie de scrisori trimise muresenilor si multe banere postate prin oras, in care niste conducatori plangaciosi transmiteau contribuabililor cum nu sunt lasati ei sa faca ceva, de niste factori stiuti doar de ei, in realitate niste minciuni, ultima fiind reprezentata de anuntul cu inchiderea Balonului de la Complexul Weekend, urmata la cateva zile de infirmarea primului anunt. (Detalii minciuna, aici)

Toate aceste sute de mii de scrisori trimise, care anuntau „apocalipsa’, au vaduvit bugetul orasului cu zeci de mii de euro. Mai exact, conform documentului publicat la final, pe langa bugetul aprobat initial, se cere acum o suplimentare la capitolul „livrare corespondenta si scrisori” de 100.000 de lei, adica peste 20 de mii de euro.

Am inceput cu aceasta cheltuiala care, desi poate parea mica pentru un municipiu resedinta de judet, arata de fapt cum sunt cerute si fundamentate celelalte note, publicate in fotocopie la finalul materialului, puse pe masa consilierilor locali pentru aprobare la noua rectificare ceruta de primarul plangacios, stabilita pentru 4 septembrie 2019, la doar o lună de cea anterioară, respinsa deja de consilieri, cel mai probabil din considerentele enuntate de noi.

Este aproape imposibil pentru orice consilier sa voteze niste sume cerute, multe milioane de euro in total, fara o explicatie clara si transparenta.

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: DOCUMENT. Cate zeci de mii de euro se cheltuie pentru trimiterea scrisorilor in care plange primaria!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button