Știri

EXTRAVAGANT. Primaria aduce DJ si concert HipHop la Bobohalma!

Daca ati crezut ca doar la Tirgu Mures se toacă banii pe concerte „gratuite”, v-ati înșelat. Iata ca si la Bobohalma, sat care aparține de municipiul Tarnaveni, e posibil.

Si ca sa iasa din tipar, având în vedere că vorbim tocmai de Bobohalma, „ditamai satul”, primarul PNL din Tarnaveni s-a gândit sa le organizeze cu DJ si concert Hip hop, în perioada 24.08-25.08.2019, reîntâlnirea „FIII SATULUI Bobohalma 2019″.

Va reamintim ca edilul șef al municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan, a fost declarat anul trecut incompatibil de ANI, decizie in urma careia ar fi trebuit sa-si piarda mandatul.

Mai este primar in functie si a apucat sa mai faca aceasta cheltuială excentrică doar in urma faptului că, deși în primă instanţă a pierdut impotriva deciziei ANI, recursul formulat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost programat în 12 martie 2021, ceea ce înseamnă că actualul mandat va putea fi dus la bun sfârşit, iar  primarul are chiar posibilitatea să mai obţină unul la alegerile din anul 2020.

Sa curgă banii, sa cânte muzica…

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: EXTRAVAGANT. Primaria aduce DJ si concert HipHop la Bobohalma!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button