Știri

FLOREA D.: Se deconectează iluminatul public și funcționarea semafoarelor, pentru neplată!

Orașul riscă să rămână în beznă și la propriu…

Astăzi, primarul cercetat penal pentru fapte de corupție, Florea D., a emis o noua scrisoare lacrimogena care, din fericire, nu mai impresionează decat maximum 2,5% din mureseni, exact cat a obținut el din postura de președinte ALDE Tirgu Mures la votul de la ultimele alegeri.

Acum, se refera la rectificarea bugetară votată de consilierii locali, rectificare in care au fost tăiate unele sume cerute de el. Una dintre amenințările facute printre lacrimi suna asa:

„Iluminatul public și funcționarea semafoarelor – afectate de neplata facturilor. La rectificarea bugetară s-a solicitat suplimentarea bugetului cu 1.500.000 lei pentru achitarea facturilor de energie electrică aferente consumului pentru acest an. S-au alocat însă 500.000 lei, sumă insuficientă pentru plata facturilor deja emise, existând riscul emiterii ordinelor de deconectare pentru neplată în luna septembrie,” zice Florea.

Mai exact, spune că s-au aprobat cu 1.000.000 de lei mai puțin. Noi am gasit si unde este aceasta diferenta nealocata. A fost cheltuită chiar de el, într-o singură luna, pe 68 de concerte, doar ca probabil a uitat. Zicem sa faca bine sa puna acum el banii pentru plata iluminatului public si functionarea semafoarelor.

Va reamintim ca in luna mai 2019, primarul Dorin Florea a semnat, din postură de reprezentant al administrației publice locale, 68 de contracte pentru concerte/reprezentanții gratuite.

Bine, a fost evenimentul ciclic/tradițional Zilele târgumureșene, iar un contract (din cele 68) a fost destinat Sărbătorii… Sucului – acum serios, să nu creadă cineva că suntem deținătorii unui număr redus de neuroni.

Cel care decide denumirile parangheliilor prin care se sifonează o grămadă de bani din pușculița secătuită a orașului a trecut vreun test psihlogic de calitate?

Cele 67 (!) de contracte semnate exclusiv pentru plata artiștilor, prezentatorilor ș-un cort pentru Zilele târgumureșene au însumat aproape 1 milion de lei (exact: 978.243,34 lei), echivalentul a peste 206.000 de euro.

Citeste detalii (contracte, cântăreți, sume exacte) pe msnews.ro

PS – Revenim si cu celelalte sume tăiate de care se plânge, doar sa identificam exact pe ce le-a cheltuit.

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FLOREA D.: Se deconectează iluminatul public și funcționarea semafoarelor, pentru neplată!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button