Știri

FOTO. Ploile torenţiale au pus în pericol secţiile de votare din Mureş!

Ploile torenţiale aduc probleme şi în secţiile de votare. Desfăşurarea scrutinului într-o localitate din Mureş a fost pusă în pericol din cauza apei care a inundat clădirea unde era amenajată o secţie. 

În Mureş o rupere de nori a făcut ca întreaga localitate Torba, din comuna Magherani, să fie acoperită de ape în mai puţin de jumătate de oră. Viitura a măturat totul în cale. Curţi, case, dar şi secţia de votare din sat care a fost înfiinţată în căminul cultural.

Kacso Antal primar comuna Magherani: Am 66 de ani, dar niciodata o apa asa de mare. În centrul comunei era peste 1 m si latime in jur de 60 de metri. Trei drumuri, strazi comunale sunt distruse, a intrat apa in 36 de case.

Nagy Zsigmond subprefect judetul Mures: Apa s a retras, se lucreaza cu spor, membrii comisiei si-au pus cotul, au locatia respectiva si noi speram că procesul electoral se va desfasura in cond normale.

Colonel Buhăianu Cristian: Chiar daca momentan caminul cultural a fost afectat, procesul de vot nu va fi afectat in niciun fel. Dacă vremea rea loveşte din nou, secţia va fi relocată.

Sursa: observator.tv


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Ploile torenţiale au pus în pericol secţiile de votare din Mureş!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button