FOTO. Ploile torenţiale au pus în pericol secţiile de votare din Mureş!

foto ploile torentiale au pus in pericol sectiile de votare din mures

Ploile torenţiale aduc probleme şi în secţiile de votare. Desfăşurarea scrutinului într-o localitate din Mureş a fost pusă în pericol din cauza apei care a inundat clădirea unde era amenajată o secţie. 

În Mureş o rupere de nori a făcut ca întreaga localitate Torba, din comuna Magherani, să fie acoperită de ape în mai puţin de jumătate de oră. Viitura a măturat totul în cale. Curţi, case, dar şi secţia de votare din sat care a fost înfiinţată în căminul cultural.

Kacso Antal primar comuna Magherani: Am 66 de ani, dar niciodata o apa asa de mare. În centrul comunei era peste 1 m si latime in jur de 60 de metri. Trei drumuri, strazi comunale sunt distruse, a intrat apa in 36 de case.

Nagy Zsigmond subprefect judetul Mures: Apa s a retras, se lucreaza cu spor, membrii comisiei si-au pus cotul, au locatia respectiva si noi speram că procesul electoral se va desfasura in cond normale.

Colonel Buhăianu Cristian: Chiar daca momentan caminul cultural a fost afectat, procesul de vot nu va fi afectat in niciun fel. Dacă vremea rea loveşte din nou, secţia va fi relocată.

Sursa: observator.tv


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Ploile torenţiale au pus în pericol secţiile de votare din Mureş!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.