Știri

FOTO. Un nou parc de joaca pentru copii in Tirgu Mures! Ce conditii trebuie indeplinite pentru utilizare

Asa cum ne-au obisnuit, autoritatile locale din municipiul Tirgu Mures nu contenesc in a ne uimi prin incompetenta, dar si prin modul „unic” de comunicare.

Vorbim din nou de Scoala Genereala nr. 7, din cartierul „7 Noimebrie” Tirgu Mures, locul in care, parca atrase de un magnet urias, au loc o serie de lucruri cel putin neobisnuite, finalizate chiar cu tragedii.

Va reamintim doar de tragedia elevei care a cazut de la etaj pe geamul scolii si a murit (detalii, aici), de nesimtirea unora care au transformat curtea acestei scoli in parcare punand in pericol integritatea copiilor (detalii, aici), de eliminarea in totalitate a spatiului verde de pe un teren transformat apoi in zona cu nisip etc, lucruri care, bineinteles, nu au nicio treaba sau responsabilitate cu ISJ Mures, implicit cu seful acestei institutii inutile, Ioan Macarie, acesta lansand recent in spatiul public epistole referitoare la cazul elevei de la Bolyai care in urma contestatiei facute la examenul de Bacalaureat, la Limba si Literatura Romana, a obtinut dublarea notei (detalii, aici), dar, asa cum sustine individul, nici asta nu are vreo legatura cu scoala mureseana, implicit cu institutia pe care o pastoreste.

Revenind la cazul de fata, cum spuneam tot din zona acestei unitati de invatamant, suntem anuntati, printr-o hartiuta lipita de gard, probabil de primaria Tirgu Mures sau de ISJ Mures (su siguranta de o unitate subordonata lor), ca s-a facut un nou „spatiu de joaca”, dar nu orice joaca, ci una calculata in asa fel incat nisipul sa ramana intact „imprastiat in mod egal”.

Lasand la o parte noua imbecilitate transmisa, ne intrebam oare cum pot sa numeasca ceea ce vedeti in imagini ca fiind „spatiu de joaca”? Pana unde poate merge bataia de joc si lipsa totala de bun simt fata de mureseni? Mai trebuia o panglica si cateva nulitati, pardon, personalitati, sa o taie la inaugurare!

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO. Un nou parc de joaca pentru copii in Tirgu Mures! Ce conditii trebuie indeplinite pentru utilizare

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button