FOTO/VIDEO. Cum arata acum Complexul Muresul, inaugurat de 1 Mai cu „mici si bere” in valoare de peste 50.000 de euro!

foto video cum arata acum complexul muresul inaugurat de 1 mai cu mici si bere in valoare de peste 50 000 de euro

Santierul Weekend isi asteapta vizitatorii…

Complexul Muresul (Vikendul) este în reparații, asta după ce la 1 mai Doctorul Șef din Florăria Târgu Mureș și aghiotantul său au făcut cu mult fast deschiderea sezonului estival.

Deschiderea s-a facut cu concerte, chermeze și voie bună. Gulaș și bere „gratis” au dat cei doi indivizi mai sus numiți din „partea lor”.

După ce au risipit banii contribuabililor din comunitate pe pâine și circ, o deschidere de nimic, în condițiile în care mai au de lucru și nu era totul gata. Ah, stai, era campanie electorală pentru Parlamentul European, unde „iubiții” noștri conducători (ALDE) au luat 2,5% din voturile concetățenilor. Deci a fost degeaba deschiderea și pentru ei.

Acum s-au apucat de renovat totuși. Ce să faci, când ești șef îți permiți să arunci cu banii „tăi”. Vorba unui Doctor de prin Florărie: „Hai noroc și sănătate!”

La final, hai sa ne amintim de fastuoasa inaugurare a ceea ce s-a dovedit a fi un mare santier! Detalii, aici: 1 mai 2019 – Mici, gulas si mureseni flamanzi! O noua gratuitate de peste 50.000 de euro!

Asa arata acum …

Sursa:Mureșul Civic / Foto: colaj / Péter Jenö‎


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FOTO/VIDEO. Cum arata acum Complexul Muresul, inaugurat de 1 Mai cu „mici si bere” in valoare de peste 50.000 de euro!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.