Știri

FRUSTRARE. O noua iesire nervoasa a primarului municipiului Tirgu Mures! VIDEO

Aproprierea finalului de domnie il scoate din minti…

Dupa 20 de ani de administare cel putin indoielnica a municipiului Tirgu Mures si dupa cativa ani de disparitie completa din peisaj, astazi, cel mai bun doctor dintre primari si cel mai bun primar dintre doctori, Dorin Florea zis si 2,5% (acesta fiind scorul obtinut de ALDE Mures, la conducerea caruia se afla, in primavara la alegerile PE) si-a facut aparitia intr-o conferinta de presa, in care, cel mai probabil din frustrarea datorata aproprierii finalului de domnie, a avut o noua iesire nervoasa.

A citit din scrisorile tiparite in zeci de mii de exemplare, trimise anterior contribuabililor, cel mai probabil pe cheltuiala destinatarilor, in care enumera o serie de motive, din cauza carora n-ar fi putut face nimic in 20 de ani de mandat. Pe langa asta, acelasi discurs de invrajbire, acelasi subiect romani contra maghiari si viceversa. Toti sunt de vina, inclusiv cei care l-au sprijinit mereu, doar el e fara de pacat. Nu mai tine, dom’le primar, nu va mai crede nimeni!

In urma acestei iesiri publice, total neasteptate dupa lipsa de multa vreme din peisaj, prima reactie pertinenta a fost cea a presedintelui POL Dan Masca, care puncteaza unele aspecte mai mult decat evidente:

Astăzi am ascultat aberațiile lui Dorin Florea, aflat din 1996 la putere în judetul Mureș.
Cea mai mare lipsă de caracter la un astfel de individ o vezi atunci cînd vorbește de rău niște oameni, care l-au susținut. PNL (cu tot cu pedelistii lui Florea) l-a sustinut in 2016 pentru un nou mandat, inclusiv alaturi de actualul presedinte executiv al PMPului.
Să, ajungi sâ vorbești de rău cei care te-au ajutat sa castigi un nou mandat in conditii mai grele ca in 2012, arată o micime morală a unui individ.

La fel și în cazul doameni Benedek si a lui Cosmin Pop, dar putin diferit avand in vedere afacerile ce ii leaga, indirect, de ”valorosul” primar tîrgumuresean.

In rest, despre marile lui realizari si comparatia stupida cu ce a facut el fata de altii dinainte de 2000, nu are rost sa povestim, deoarece orice om cu o minima etica si inteligenta nu are cum sa sustina lipsa proiectelor si lipsa dezvoltarii comunitatii in comparatie cu celelalte orase.

Dar cand are slugi platite din bani publici, cand din banii contribuabililor minte prin ceea ce trasmite prin cutiile postale prin al lui manelist consilier personal, atunci nu ai cum să ai altfel de rezultate,” ii transmite Dan Masca.

La final, va prezentam cateva imagini surprinse in urma cu mai multi ani, in care apar si persoane care l-au sustinut, pe care le huleste astazi, precum si evidenta NEschimbare de atitudine de maidan care l-a si il caracterizeaza in continuare. Aroganta, impertinenta si minciuni…

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FRUSTRARE. O noua iesire nervoasa a primarului municipiului Tirgu Mures! VIDEO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button