Inca o reactie NESIMTITA a consilierului-dentist de la UDMR!

inca o reactie nesimtita a consilierului dentist de la udmr

Magyar Elod, un dentist ales local pe lista UDMR, in CL Tirgu Mures, comentează la un video postat de noi legat de evacuarea persoanelor din adapostul de noapte al primariei, adăpost introdus, brusc si inexplicabil, în proiectul de renovare, chiar înainte de alocarea de bani pentru construcția de grădinițe, școli, de reabilitarea transportului in comun, a infrastructurii etc. (Detalii si video, aici)

Au fost evacuate fortat peste 100 de persoane care locuiau in azil, fără să primească vreo alta alternativa în municipiul Tirgu Mures.

„O familie ce locuia acolo are 7 copii și tatăl lor lucrează. Este pe locul 140 pe lista de asteptare la locuinte sociale, iar asta dupa regulamentul de evaluare facut si aprobat de astfel de majoritari alesi locali ca cel de mai jos.

Dacă o familie cu 7 copiii, cu tatal care munceste, este pe locul 140 pe lista de locuinte sociale, atunci “inteligentul” ales local de mai jos de ce a votat alaturi de ai lui colegi si alti “inteligenti” din gașca veselă transpartinică zeci de milioane in ani de zile pentru cumparat spatii comerciale, dotat restaurante ale primariei, falimentare, plus alte timpenii, dar nu au rezolvat cazuri sociale ca cel de mai sus?!?

Rolul alesilor locali majoritari, gen udmr-pnl-alde-psd, nu este sa faca primaria afaceri concurind neloial privatii, ci tocmai sa se ocupe de zona ce este prin lege apanajul statului.

Altfel, sa ne lase banii platiti ca taxe si impozite in propriile buzunare si atunci ne ocupam noi si de zona asta socială,” scrie Dan Masca, președintele POL Tirgu Mures, una dintre puținele persoane care au luat atitudine în acest caz.

Iata si comentariul nesimțit facut de dentistul consilier local UDMR

Ii transmitem ca, in loc sa se ocupe de domenii in care se vede ca nu are nicio competenta, sa vada mai bine de gunoaiele de pe străzi, daca tot e ales local si vrea sa faca ceva util.

MS / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Inca o reactie NESIMTITA a consilierului-dentist de la UDMR!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.