Știri

INCOMPETENȚA oficialilor continuă! Ce apare pe site-ul Poliţiei Române

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, figurează pe pagina Poliției Române, la categoria „copii dispăruți”.

Cu toate acestea, pe site-ul Poliţiei Române, numele de familie al Alexandrei este scris greșit: „Mâceșanu”, în timp ce în toate comunicatele procurorilor numele apare Măceșanu.

„La data de 24.07.2019, Macesanu Alexandra-Mihaela, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la locuinţa sa şi nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că minoră a plecat în ziua de 24.07.2019, orele 10:00, către mun Caracal, jud.Olt.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate 55 kg, părul șaten, lung şi drept, ochi verzi, față ovală. Pe frunte are o cicatrice veche de aproximativ 0,5 cm”, se precizează pe site-ul Poliției.

„Motiv urmărire: În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent. Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis.

Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic „Costin D. Nenițescu” din Craiova. Semnalmente: înălțime 160 cm, constituție atletică, față ovală, păr șaten lung, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, teniși de culoare albastră”,precizează Poliția despre Luiza Melencu.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. Ulterior, bunicul fetei a fost sunat de persoane necunoscute care i-au spus că fata ar fi plecat în Elveția.

Un apel au primit și părinții Alexandrei, fata care joi a sunat de trei ori la 112 pentru a raporta că a fost sechestrată și violată. Un bărbat necunoscut a susținut că este iubitul adolescentei și că aceasta este „bine”.

Alexandra și Luiza sunt doar două dintre dintre cele 17 persoane minore date dispărute în țara noastră.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INCOMPETENȚA oficialilor continuă! Ce apare pe site-ul Poliţiei Române

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button