INCOMPETENTA. Zeci de mii de consumatori, lasati FARA APA, in plina canicula!

incompetenta zeci de mii de consumatori lasati fara apa in plina canicula

Locuitorii din municipiul Reghin si comunele din jur, zeci de mii de mureseni, au ramas fara apa la robinete, in plina canicula, din cauza companiei Aquaserv si a autoritatilor.

Conform informatiilor oficiale, sistarea apei a fost decisa „pentru remedierea unor avarii majore apărute pe magistrala de distribuție DN 600.”

Din pacate, situatia nu e una noua, probleme au fost si in trecut, doar ca autoritatile nu au reusit „sa se inteleaga” cu Aquaserv a cui este obligația să înlocuiască conducta de circa doar un km, ca să nu mai apară defecțiuni, iar consumatorii sa nu mai sufere din cauza neputintei si incompetentei.

Zonele afectate de lipsa apei sunt: Municipiul Reghin, Comuna Lunca, Comuna Batoș, Comuna Ideciu de Jos, Comuna Voivodeni, Comuna Breaza,Comuna Suseni, Comuna Gurghiu, Comuna Gornești, Comuna Petelea, Comuna Solovăstru, Comuna Fărăgău.

Deocamdata, singura solutie gasita de cei implicati a fost distribuirea catorva bidoane cu apa si amenajarea unor puncte cu apa potabila. Nu se stie cate zile vor sta consumatorii fara apa. La problema din 2014, survenita in acelasi loc, s-a stat zile intregi fara apa.

Vom reveni cu amanunte.

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INCOMPETENTA. Zeci de mii de consumatori, lasati FARA APA, in plina canicula!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.