Știri

INCREDIBIL! Cadrele medicale folosesc umbrele in INTERIORUL Spitalului Clinic Judetean Mures! FOTO

Acelasi spital care prin decizia unui „manager-ginecolog” a inchis singura sectie de arsi din Mures…

Va reamintim ca, inchisă din cauza incompetenței, deși vitală pentru pacienți, secţia de arşi din Tîrgu Mureş, aparţinând Spitalului Clinic Judeţean Mureş, a fost închisă în urma unei decizii inexplicabile începând cu data de 01.06.2019. Totodata, faceam apel pentru redeschiderea sectiei: Semnează petiția, aici!

Iata ca astazi, tot in cadrul SCJ Mures, condus de acelasi „manager”, ginecologul Garbovan Ovidiu, avem o situatie care, desi poate parea de cascadorii rasului, din pacate nu este, avand in vedere ca se petrece intr-o unitate medicala.

Mai exact, cadrele medicale sunt nevoite sa umble cu umbrelele in incinta spitalului din cauza ploilor. Da, in interior, ati inteles bine. Apa se scurge prin tavan inundand cladirea SCJ Mures, intretinuta „exemplar” de acest pseudo-manager, probabil la fel de bun si ca ginecolog, din moment ce a ales sa nu profeseze in domeniul pentru care este licentiat.

Din pacate, in pofida nenumaratelor cazuri grave de incompetenta, publicate in mai multe materiale, acest „manager” este sustinut in continuare in functie cu aportul UDMR, SCJM fiind sub directa administrare a CJ Mures, adica a presedintelui Peter Ferenc. Pana cand trebuie sa mai sufere bolnavii din cauza jocurilor voastre politice?!

Imaginile de cosmar vorbesc despre incompetenta celor care conduc cea mai mare unitate spitaliceasca din Mures…

Interesele si incompetenta pun in pericol viata bolnavilor…

Am scris in nenumarate materiale despre efectul dezastruos urmare a numirilor politice a managerilor de spitale, care pun in pericol sanatatea si chiar viata pacientilor mureseni prin nepriceperea in aceste functii. Despre managerul de la Spitalul Clinic Judetean Mures, ginecologul Garbovan Ovidiu, v-am relatat cum lasa aparatele vitale pentru bolnavii de cancer luni de zile nefunctionale, cum lasa spitalele fara nicio investitie de ajung sa cada peste pacienti, cum lasa corpuri de cladire nou construite nefolosite de ajung in paragina etc.

MS /  Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INCREDIBIL! Cadrele medicale folosesc umbrele in INTERIORUL Spitalului Clinic Judetean Mures! FOTO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button