Știri

INCREDIBIL. Directorul general al Aeroportului Transilvania, incaseaza 10.000 de lei lunar FARA sa fie prezent la serviciu!

CJ Mureș plătește, de 6 ani, salariul unui fost director general al Aeroportului Transilvania.

Este vorba despre Ștefan Runcan, fostul manager general a Aeroportului ”Translivania” Tg. Mureș, pentru care, în 2013, instanța a decis revenirea pe post.

Suma care i se plătește acestuia anual se ridică la 120.000 de lei, fără să treacă nicio secundă pe la serviciu.

Consilierul județean PNL, Ervin Molnar, a cerut la ședința CJ Mureș de astăzi verificarea situației, pentru că aceste sume consistente se scurg din bugetul public al județului.

Există o hotărâre judecătorească irevocabilă din 2013, pentru reintegrarea pe postul de director general, al unui fost angajat faptic, pentru că scriptic este angajatul Aeroportului și în ziua de astăzi. Iar datorită nepunerii în aplicare a acestei hotărâri judecătorești, Aeroportul plătește lună de lună salariul de director acestei persoane, undeva la 120.000 lei pe an. Solicităm ca o comisie din partea CJ Mureș să se ducă la Aeroportul Transilvania, să stabilească cine sunt vinovații pentru plata acestor salarii, pentru o muncă practic neprestată, iar până când aceste răspunsuri nu le vom obține, noi nu vom mai vota absolut nimic din ce ține de Aeroportul Transilvania.

Așadar, avem aeroportul cu doi directori generali platiti, unul incompetent, celălalt absent. Mai avem si un presedinte CJ care nu are habar despre aceasta situatie. Bravo, băieți.

MS / radiomures.ro / Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INCREDIBIL. Directorul general al Aeroportului Transilvania, incaseaza 10.000 de lei lunar FARA sa fie prezent la serviciu!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button