Știri

INFO. Primaria incepe demolarea chioscurilor din municipiu!

Primaria Tirgu Mures a decis demolarea chioscurilor de pe raza municipiului, iar somațiile au fost emise astăzi.

Somație de demolare – Piața mică, B-dul 22 Decembrie 1989, nr.35
Având în vedere faptul că această construcţie provizorie tip chioşc de presă și carte ocupă ilegal domeniul public al municipiului Tîrgu Mureş, în zona Piața mică – B-dul 22 Decembrie 1989, nr.35, planșa nr. IIB, poziția 4, în baza prevederilor Dispoziției nr.1533 din data de 26.06.2019, în termen de 5 zile se eliberează amplasamentul menţionat mai sus şi se aduce terenul la starea iniţială.

Somație de demolare – chioșc presă – B-dul 1848 nr. 46
Având în vedere faptul că această construcţie provizorie tip chioşc de presă și carte ocupă ilegal domeniul public al municipiului Tîrgu Mureş, B-dul 1848 nr. 46, plansa IA, poziția 3, în baza prevederilor Dispoziției nr.1534 din data de 26.06.2019, în termen de 5 zile se eliberează amplasamentul menţionat mai sus şi se aduce terenul la starea iniţială.

Somație de demolare – chioșc presă – Cartier Tudor – Fortuna Favorit
Având în vedere faptul că această construcţie provizorie tip chioşc de presă și carte ocupă ilegal domeniul public al municipiului Tîrgu Mureş, Cartier Tudor – Fortuna Favorit, planșa nr. VIA, poziția 5, în baza prevederilor Dispoziției nr.1532 din data de 26.06.2019, în termen de 5 zile se eliberează amplasamentul menţionat mai sus şi se aduce terenul la starea iniţială.

Menţionăm faptul că demolarea chioşcurilor şi eliberarea amplasamentelor se va face de către Municipiul Tîrgu Mureş prin serviciile de specialitate.

Municipiul Tîrgu Mureş nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii aduse bunurilor aflate în interiorul construcţiei la momentul demolării.

Sursa: tirgumures.ro /  Foto: radiomures.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: INFO. Primaria incepe demolarea chioscurilor din municipiu!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button