Știri

Inginerie Medicală, un nou program de studii de licență la UMFST Târgu Mureș!

Inginerie Medicală, un nou program de studii de licență la UMFST Târgu Mureș!

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prin Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației propune, pentru sesiunea de admitere – septembrie 2019, un program nou de studii de licență – Inginerie Medicală.

Lansarea programului de studii Inginerie Medicală reprezintă primul demers în plan academic asumat de UMFST în urma fuziunii celor două universități în ceea ce privește diversificarea ofertei educaționale prin programe de studii interdisciplinare în domenii de excelență, puternic ancorate nevoilor actuale ale pieței muncii. 

Pachetul educațional oferit – conceput și dezvoltat  în paradigma interfață medicină, om și tehnologie – este orientat spre  formarea și dezvoltarea de competențe tehnice specifice diferitelor domenii medicale: proiectarea, dezvoltarea, exploatarea și promovarea echipamentelor, dispozitivelor, materialelor și tehnologiilor medicale moderne. 

Programul de studii Inginerie Medicală  oferă un cadru generos de educație universitară pentru tinerii interesați de științele inginerești aplicate, dar, în același timp, pentru care medicina este o pasiune.

Inginerie Medicală, un nou program de studii de licență la UMFST Târgu Mureș! at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Inginerie Medicală, un nou program de studii de licență la UMFST Târgu Mureș!

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button