Știri

LA ORDIN! Studenti dati afara din Cetatea Medievala Tirgu Mures!

Cand te ajunge frustrarea din urma si ai impresia ca toate bunurile orasului iti apartin, iata ca rezulta si reguli stupide emise de indivizi la fel de stupizi. In cazul de fata, Cetatea Medievala din municipiul Tirgu Mures, un loc in care oamenii ar trebui sa isi petreaca timpul liber, in limite decente, nu doar cu privirea cum vor indivizii la care am facut referire initial.

Au transformat spatiul de agrement din zona dinspre Bulevard Cetate in parcare pavata, prevazuta cu banci, dar fara copaci pentru ca i-au taiat. Au alocat sume imense pentru bucatarii in Cetate. Au „inchiriat” discretionar spatiile. Au interzis calcatul pe iarba.

Dupa toate astea, au interzis si o simpla activitate de agrement, slacklineingul(chinga)!

„Unde trăim, dragi oameni (buni)? Băieții (studenți, sunt încă în vacanță) au ieșit azi in cetate cu un echipament de Slackline (chingă). Nu la băut, nu la fumat, nu la hoinărit și distrus bunul public, ci la echilibrat pe o funie in aer liber. Ei, … au fost DAȚI AFARĂ din cetate, întrucât “cetatea este doar pentru agrement” (citat). Nu știu câte activități ar fi mai de agrement decât slacklineingul (chinga). Pe care “agrementori” adevărați ar fi deranjat băieții cu acest joc, de altfel: foarte sănătos, distractiv, deloc zgomotos. Activitate, ce solicită concentrare, echilibru, creativitate… adică, doar anomalii … pentru un administrator de cetate din Tîrgu Mureș,” scrie ‎Andrea Ildiko Gasparik.

MS / Foto: colaj


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: LA ORDIN! Studenti dati afara din Cetatea Medievala Tirgu Mures!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button