Știri

MÂINE, LA TÂRGU MUREȘ: Faza națională a Competiției „Business Plan”

Facultatea de Economie și Drept din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș va găzdui joi, 16 mai 2019, începând cu ora 11.00, faza națională a Competiției „Business Plan”, organizată anual de către Ministerul Educației Naționale și Centrul Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Colegiul Economic „Transilvania” din Târgu Mureș.

Aflată la cea de-a XI-a ediție, competiția reunește anual participanți din întreaga țară care prezintă planuri de afaceri pentru firmele de exercițiu înființate în unitățile de învățământ din care aceștia provin. La ediția din acest an sunt înscrise opt echipe formate din elevi, câte o echipă din fiecare regiune de dezvoltare a României.

„Juriul este constituit din reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului universitar. Competiția constă în prezentarea planurilor de afaceri ale firmelor de exercițiu de către elevii care au câștigat fazele anterioare și cărora le urăm mult succes”, a transmis conf. univ. dr. Daniela Ștefănescu, decanul Facultății de Economie și Drept.

Obiectivele competiției sunt valorificarea spiritului antreprenorial al elevilor, familiarizarea acestora cu activităţile specifice mediului economic, asumarea riscului utilizând instrumentele specifice managementului riscului și dezvoltarea competenţelor necesare unui întreprinzător dinamic.

The post MÂINE, LA TÂRGU MUREȘ: Faza națională a Competiției „Business Plan” appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MÂINE, LA TÂRGU MUREȘ: Faza națională a Competiției „Business Plan”

Credit autor: Diana Pâncă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button