Știri

CARDUL DE ENERGIE. Precizări importante pentru târgumureșenii care beneficiază de ajutorul de 1.400 de lei. Cine și când se poate adresa DAS Târgu Mureș?

Cinci categorii de persoane vulnerabile beneficiază, anul acesta, de un ajutor în valoare de 1.400 de lei, din fonduri europene, pentru compensarea prețului la energie, indiferent de natura acesteia, potrivit Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 166/2022.
Ajutorul are forma unui card, emis pe suport de hârtie și este acordat în două tranșe a câte 700 lei/semestru (în lunile februarie și septembrie 2023).
Cardul de energie poate fi utilizat pentru plata totală ori parțială a facturilor curente sau restante – doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului.
CARDUL DE ENERGIE. Precizări importante pentru târgumureșenii care beneficiază de ajutorul de 1.400 de lei. Cine și când se poate adresa DAS Târgu Mureș? at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: CARDUL DE ENERGIE. Precizări importante pentru târgumureșenii care beneficiază de ajutorul de 1.400 de lei. Cine și când se poate adresa DAS Târgu Mureș?

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button