Știri

MINCINOȘII! Bazinul Olimpic din Weekend NU SE ÎNCHIDE, își continuă activitatea!

Inca o data se demonstreaza ca avem niste conducatori la primaria Tirgu Mures care, fie le spun lucruri neadevarate muresenilor, fie doresc sa aplice anumite metode de santaj emotional, in concluzie, tot minciuna se numeste.

In urma cu cateva zile, plangaciosii la care ne referim, au iesit pe toate canalele de propagare a mesajelor de care dispun, platite majoritatea tot cu banii muresenilor, sa transmita un mesaj lacrimogen in care spuneau ca activitatea la Bazinul Olimpic va fi ÎNTRERUPTĂ începând cu data de 1 septembrie 2019, pe termen NELIMITAT, acesta fiind astfel și dezafectat”. Au dat vina pentru asta pe orice si oricine, doar ei erau singurii nevinovati.

Acum, tot ei, vin si le spun muresenilor ca de fapt „Bazinul Olimpic din Weekend își continuă activitatea și după 1 Septembrie 2019!”, pozand in veritabili salvatori a orasului.

In realitate, vorbim de o minciuna lansata INTENTIONAT de ei in piata. Conform legilor, daca CL Tirgu Mures a decis functionarea unui obiectiv, atunci primaria Tirgu Mures este OBLIGATA sa o faca, cu toate cheltuielile aferente necesare. Daca nu ar pune in practica decizia consilierilor locali, ar comite un abuz in serviciu. Ei bine, cu siguranta stiau acest lucru inca dinainte de primele baliverne servite muresenilor privind inchiderea bazinului, dar au preferat sa minta.

Iata prima minciuna…

Dupa 2 zile au infirmat inchiderea, deci au confirmat minciuna…

Vom reveni si la cazul celorlalte scrisori lacrimogene transmise tot de ei, de genul lucrarilor oprite pe strada 8 Martie etc.

MS /  Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: MINCINOȘII! Bazinul Olimpic din Weekend NU SE ÎNCHIDE, își continuă activitatea!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button