Știri

O cunoscută trupa de rock plânge după banii neplătiți de primăria Tîrgu Mureș!

Ce bine-mi pare ca ai luat teapa…

De milioanele cheltuite de conducerea primariei Tirgu Mures pentru concertele „gratuite” am scris in nenumarate randuri. Acum, scriem de tepele date unora, conform unei postari facute de solistul trupei de rock „Luna Amara”.

Din pacate, aceste trupe nu se gandesc ca banii incasati de ei provin din niste taxe platite de contribuabili – care ar trebui sa se regaseasca in investitii si nu in distractie -, si care se rasfrang in final tot asupra lor, lumea nemaiavand niciun motiv sa cumpere bilete la spectacolele organizate de privati.

„Primăria Târgu Mureș nu ne-a achitat onorariul formației din luna mai. Peste vară, au fost trei sau patru evenimente unde au existat tentative ale organizatorilor de a se eschiva de la obligațiile financiare ce le reveneau.

Nu scriu asta ca să mă plâng – deși aș fi întru totul justificat – ci ca să trag amara concluzie că, după 20 de ani de cântat, ne regăsim încă prea des în situația de a trage de indivizi cu obraz gros de țepar, unii dintre ei angajați în instituții de stat – și ele tot atâtea cuiburi de astfel de specimene fără omenie. Într-o zi, unuia dintre noi o să i se învârtă o rotiță aiurea la o fază din asta și un individ din ăsta va plăti pentru toți ceilalți,” scrie Mihnea Blidariu, solistul „Luna Amara”.

MS / Foto: colaj

Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O cunoscută trupa de rock plânge după banii neplătiți de primăria Tîrgu Mureș!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button