Știri

O mamă care a dat MITĂ pentru programarea băiatului la școala de șoferi, condamnată definitiv!

La data de 26.09.2019 magistraţii Curţii de Apel Târgu – Mureş au menţinut hotărârea Tribunalului Harghita prin care a condamnat-o pe inculpata Csiki Melinda la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei şi obligarea la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei comunei Ditrău şi/sau Spitalul Mun. Gheorgheni, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

Hotărârea instanţei este definitivă.

În fapt, la data de 09.01.2018, ofiţerii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Harghita, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, au procedat la prinderea în flagrant a inculpatei Csiki Melinda, în timp ce oferea suma de 10.000 forinţi unui ofiţer din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Harghita, pentru efectuarea unei programări necesare susţinerii probei practice de către fiul acesteia, în vederea obţinerii permisului de conducere categoria „B”.

Inculpata, împreună cu fiul acesteia, s-a prezentat la sediul S.P.C.R.P.C.I.V. Harghita, ocazie cu care i-a înmânat ofiţerului de poliţie dosarul ce conţinea documentele şi în care a introdus un plic cu suma de 10.000 forinţi, cu scopul de a obţine o programare într-un termen mai scurt.

Lucrătorii de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Harghita au efectuat acte procedurale în cauză, în baza ordonanţelor de delegare ale Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

Sursa: DGA /  Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O mamă care a dat MITĂ pentru programarea băiatului la școala de șoferi, condamnată definitiv!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button