Știri

O nouă rectificare bugetară a fost aprobată la ședința extraordinară de ieri al Consiliul Județean Mureș

În cadrul ședinței extraordinare au fost aprobate o serie de rectificări bugetare pentru instituțiile din subordinea CJ Mureș. 
Astfel pentru Direcția Județeană Socială și Protecția Copilului Mureș au fost aprobați 4,3 milioane de lei din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, pentru unitățile de cult local au fost aprobate 1, 9 milioane de lei toate fiind pentru plata salariilor personalului neclerical, bugetul Spitalului Municipal Dr. Gheorghe Marinescu din Târnăveni a fost majorat cu 3,1 milioane de lei, iar Filarmonica de Stat Târgu Mureș a primit 40.000 de lei prin rectificarea bugetară. 
Totodată a fost aprobată acordarea unui împrumut din bugetul local al județului Mureș pentru Aeroportul Transylvania – Târgu Mureș, în valoare de 13 milioane de lei, pentru implementarea proiectelor cum ar fi extinderea platformei de parcare a aeronavelor, extinderea terminalului de pasageri precum și pentru construirea Remizei PSI. 
Consiliul Județean Mureș din cotele defalcate pe impozitul pe venit încasat suplimentar corespunzător cotei de 6% a primit suma de 180 mii lei, iar suma de 2 milioane de lei va fi distribuit între unitățile administrativ-teritoriale.
O nouă rectificare bugetară a fost aprobată la ședința extraordinară de ieri al Consiliul Județean Mureș at


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O nouă rectificare bugetară a fost aprobată la ședința extraordinară de ieri al Consiliul Județean Mureș

Credit autor: Punctul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button