Știri

OPTIMISM. Candidatul maghiarilor la alegerile prezidențiale e convins că va fi votat și de români!

Kelemen Hunor se declară convins că va primi voturi din partea românilor, la alegerile prezidenţiale. În ce priveşte candidatul pe care îl va susţine în turul al doilea, Kelemen spune că „trebuie să treci râul când ajungi la râu. Nu ştim dacă există pod, dacă e apă, se trece pe picioare sau înotând”.

Întrebat de corespondentul MEDIAFAX, la finalul CRU, dacă speră să fie votat şi de români, Kelemen a răspuns: „Sperăm şi sigur că vor exista şi voturi din partea românilor, sunt convins de acest lucru”.

Întrebat, de asemenea, pe cine va susţine în turul 2 al prezidenţialelor, candidatul UDMR a subliniat că este prematur să se pronunţe.

„Trebuie să treci râul când ajungi la râu. Deocamdată suntem aşa de departe de acest râu şi nici nu ştim dacă există pod, dacă e apă, poţi trece cu piciorul uscat sau să treci înotând pe malul celălalt. Această întrebare să mi-o adresaţi după 10 noiembrie şi atunci, probabil, vom fi în stare să dăm un răspuns tranşant. Azi este aproape imposibil”, a răspuns Kelemen Hunor.

Sursa: mediafax.ro


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: OPTIMISM. Candidatul maghiarilor la alegerile prezidențiale e convins că va fi votat și de români!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button