Știri

PARADOX. Nu s-au deschis rute noi, dar s-a deschis zona cu vedere premium pentru fumatori, la aeroportul Transilvania! FOTO

Si nu doar atat, au mai deschis…

Aeroportul Transilvania se dezvolta, dar, in mod paradoxal, nu la partea de baza la care s-ar astepta muresenii, si anume la cea de marire a numarului de curse disponibile.

Inca o data, managerul Andrei Peti, sustinut in functie de UDMR, uimeste prin stilul unic de manager al unui aeroport si anunta deschiderea unui restaurant, a unui spatiu de joaca si a unui spatiu pentru fumatori cu „vedere premium”. Nimic despre cursele noi promise de multa vreme.

RO: Aeroportul Transilvania Târgu Mureș, împreună cu Flights Aviation Trade are plăcerea de a anunța deschiderea barului nou ”Quick bar & lounge” din zona plecări internaționale.
Mâncăruri, cafele, băuturi, loc de joacă pentru copii, vedere panoramică, terasă pentru fumători, etc. 
Vă așteptăm cu drag!

EN: Transylvania Airport along with Flights Aviation Trade has the pleasure to announce the grand opening of the new “Quick bar & lounge” located in the international departures terminal.
Food, coffee, drinks, Kids Corner, panoramic view, terrace for smokers, etc.
We’re looking forward to seeing you there!

HU: A Marosvásárhelyi Transylvania Repülőtér a Flights Aviation Trade-el együtt örömmel jelentik be az új ’Quick bar & lounge’ megnyitását a nemzetközi indulások terminálban.
Ételek, kávék, italok, gyereksarok, panoráma kilátás, terasz a dohányzóknak, stb.
Szeretettel várjuk Önöket!

MS / Foto: aeroportul Transilvania


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: PARADOX. Nu s-au deschis rute noi, dar s-a deschis zona cu vedere premium pentru fumatori, la aeroportul Transilvania! FOTO

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button