Știri

POLIȚIA. 4 mureșeni reținuți în urma percheziţiilor efectuate ieri!

Poliţiştii din Mureş au reţinut 4 persoane în urma percheziţiilor efectuate ieri, la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj, iar faţă de alte 2 persoane a fost luată, de către instanţă, măsura arestului la domiciliu.

La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat 9 percheziţii, în localităţile Reghin, Gurghiu, Brâncoveneşti şi Ideciu de Jos, la locuinţele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi de braconaj cinegetic.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea confiscării 2 arme letale deţinute ilegal, calibrul 5,6 mm, dintre care una confecţionată artizanal, 4 arme neletale deţinute ilegal din categoria celor supuse autorizării, 1667 cartuşe muniţie letală de diferite calibre, 2 amortizoare de sunet, 2 dispozitive de vedere pe timp de noapte, mai multe trofee de cervide, două piei de mistreţ şi una de urs, 135 de kilograme carne şi preparate de carne de vânat, precum şi instrumente pentru reglarea armelor şi componente pentru fabricarea muniţiei.

4 persoane, cu vârste cuprinse între 41 şi 64 de ani, au fost reţinute pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, precum şi braconaj, iar faţă de 2 dintre persoanele reţinute anterior, instanţa a dispus măsura arestului la domiciliu.

Reamintim faptul că la data de 18 septembrie a.c., poliţiştii mureşeni au oprit în trafic, pe raza municipiului Reghin, un autoturism în care se aflau 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 65 de ani, doi dintre ei fiind din municipiul Reghin, iar altul din comuna Gurghiu, aceştia fiind reţinuţi de poliţişti.

În cauză, se continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului competent, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

IPJ Mures /  Foto: colaj arhiva


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: POLIȚIA. 4 mureșeni reținuți în urma percheziţiilor efectuate ieri!

Credit autor: ms.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button